ВАТ «Ніжинський жиркомбінат» - рік заснування 1896

МАКУХА ЛЛЯНА

 

Назва показника

Макуха лляна
ГОСТ 

10974-95

Масова частка сирого протеїну, в перерахунку на абсолютно суху речовину%, не менше

34,0

Масова частка сирої клітковини, в перерахунку на абсолютно суху речовину,%, не більше

9,0 - 14,0

Масова частка вологи та летких речовин, %, не більше

6,0 – 8,0

Масова частка сирого жиру, в перерахунку на абсолютно суху речовину,%, не більше

10,0

Масова частка золи, не розчинної у 10-% -й соляній кислоті, в перерахунку на абсолютно суху речовину%, не більше

1,5

 






© 2008 ПАТ «Ніжинський жиркомбінат».
вул. Прилуцька, 2, м. Ніжин, Чернігівська обл., 16600, Україна
Дизайн та розробка сайту
«Український хостінг»