ВАТ «Ніжинський жиркомбінат» - рік заснування 1896

МАКУХА РІПАКОВА

 

Назва показника

Макуха ріпакова
ГОСТ 

11048-95

Масова частка сирого протеїну,  в перерахунку на абсолютно суху речовину,%, не менше

37,0

Масова частка сирої клітковини, в перерахунку на абсолютно суху речовину%, не більше

16,0

Масова частка вологи та летких речовин, %

6,0 – 9,0

Масова частка сирого жиру, в перерахунку на абсолютно суху речовину%, не більше

9,0

Масова частка золи, не розчинної у 10-% -й соляній кислоті, в перерахунку на абсолютно суху речовину%, не більше

1,5

 






© 2008 ПАТ «Ніжинський жиркомбінат».
вул. Прилуцька, 2, м. Ніжин, Чернігівська обл., 16600, Україна
Дизайн та розробка сайту
«Український хостінг»