ВАТ «Ніжинський жиркомбінат» - рік заснування 1896

МАКУХА СОЄВА

 

Назва показника

Макуха соєва
ГОСТ 

27149-95

Масова частка сирого протеїну, в перерахунку на абсолютно суху речовину, %, не менше

42,5

Масова частка сирої клітковини, в перерахунку на абсолютно суху речовину, %, не більше

7,0

Масова частка вологи та летких речовин, %, не більше

7,0 – 10,0

Масова частка сирого жиру, в перерахунку на абсолютно суху речовину, %, не більше

8,0

Масова частка золи, нерозчинної у 10-% -й соляній кислоті, в перерахунку на абсолютно суху речовину, %, не більше

1,5

 






© 2008 ПАТ «Ніжинський жиркомбінат».
вул. Прилуцька, 2, м. Ніжин, Чернігівська обл., 16600, Україна
Дизайн та розробка сайту
«Український хостінг»